Over ons

Plusschoolleverancier is een onderdeel van de Ommekeer (zie www.ommekeerspeelgoed.nl). Daardoor bestaat de mogelijkheid u over een veel breder assortiment te adviseren en die producten te leveren dan het selecte aantal artikelen dat rechtstreeks op deze webwinkel te bestellen is. U kunt hierbij denken aan:

Coöperatieve spellen, o.a Sunnygames
Smartgames
Kapla
HABA
Van Dijk Toys
Schleich
Papertrack
Ostheimer
Grimms
Aanvullingen schoolbibliotheek

De Ommekeer vervult in de regio groot Amsterdam (van Alkmaar tot Nieuw Vennep, en van IJmuiden tot Almere) een belangrijke functie als adviseur, producent en leverancier voor instellingen op het gebied van kinderopvang, onderwijs, maatschappelijke en therapeutische ondersteuning. De Ommekeer heeft een winkel te Badhoevedorp, waar u alle producten kunt zien, ervaren en kopen. Voor geregistreerde klanten van Plusschoolleverancier is daar dezelfde aantrekkelijke kortingsregeling van kracht die wij online hanteren.

Behalve het reguliere assortiment van de winkel, levert de Ommekeer ook producten die speciaal ontwikkeld zijn voor intensief gebruik binnen de kinderopvang en het onderwijs. Tevens biedt de eigen werkplaats de mogelijkheid tot:

  • Versteviging van reguliere producten, waardoor ze geschikt worden voor professioneel gebruik.
  • Het leveren van maatwerk voor de inrichting van een kinderopvanglocatie, klaslokaal of bibliotheek.
  • Restauratie van speelgoed en meubels.
    (zie www.ommekeerspeelgoed.nl/kvd-scholen voor voorbeelden).

Stuur ons een mail of bel als u geïnteresseerd bent in een van bovengenoemde merken en/of producten of benieuwd bent welke producten of diensten wij uw organisatie nog meer kunnen bieden (020 – 449 3247 of mail info@plusschoolleverancier.nl)